ACTIES

OLAPLEX BEHANDELING

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. 

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker. Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren.

Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept. Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

Keratine behandeling

Geniet van ons exclusieve aanbod op de revolutionaire Pure Renewal behandeling van Keratherapy. De Pure Renewal behandeling geeft maandenlang (circa 3-4 maanden) makkelijker handelbaar, glanzender, pluisvrij haar en afhankelijk van uw wens kunnen uw krullen/ slagen getemd (gladder, maar niet volledig steil) worden of behouden. De behandeling duurt, afhankelijk van de lengte en hoeveelheid haar, circa 2 - 3 uur.

HAAR VAN € 135,00
(VANAF € 204.00)
U bespaart € 69,00 

MEDIUM HAAR VAN € 160,00
(VANAF € 244.00)
U bespaart € 84,00

LANG / DIK HAAR SLECHTS € 185,00
(VANAF € 279)
U bespaart € 94,00

KNIPPEN

Geniet elke woensdag van 20 % korting op kleur met knippen.

Na uw eerste bezoek aan ons salon, belonen we u met 3 exclusieve behandelingen voor uw volgende 3 afspraken. Alleen geldig bij geven van naam, e-mail en telefoonnummer.

Eerste bezoek 20 % korting op knippen

Na uw eerste bezoek 3 exclusieve behandelingen:

Kleuren 10 % korting
Knippen 10 % korting
Herstel behandeling 10 % korting

AFSPRAAK

Maak uw volgende afspraak na uw behandeling 3 weken eerder en we belonen u met 10 % korting.

VRIENDEN

Beveel een vriend aan die ons nog niet eerder heeft bezocht en we belonen hem of haar met 20% korting tijdens het eerste bezoek aan onze salon. Voor elke aanbeveling, belonen we u met 10% korting op elke behandeling. Alleen geldig bij geven van naam, e-mail en telefoonnummer.

inf@carloskappers.nl